Slide item 1
Slide item 2
Slide item 3

Týdenní menu 18.2. - 22.2. 2019

Pondělí

Hráškový krém s krutony (1,3,9)  
Kuřecí kapsa plněná špenátem a šťouchané brambory (1,3) 95 Kč
Koprová omáčka s vařeným vejcem a houskovým knedlíkem (1,3,7) 95 Kč
Houbové rizoto s hlívou sypané parmazánem (1,7) 95 Kč

Úterý 

Karotková se zázvorem (1,7,9)  
Trhaná pečená krkovice s bramborovou lepenicí (1,7) 95 Kč
Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem (1,9) 95 Kč
Listový salát s pečenou řepou a balkánským sýrem, bageta (1,7) 95 Kč

Středa

Minestrone (1,3,7,9)  
Vepřová krkovička pečená na pivě s basmati rýží a okurkovým salátem (1,7) 95 Kč
Steak z kuřecího prsíčka na bylinkovém másle s grilovanou zeleninou a kuskusem (1,3,7) 95 Kč
Listový salát s pikantní salsou sypaný praženými ořechy, bageta (1,8) 95 Kč

Čtvrtek

Kulajda (1,3,7,9)  
Pečené vepřové žebírko s houbovým kroupotem (1,7) 95 Kč
Grilovaná treska na květákovém pyré s pečenými cherry rajčátky (1,4,7) 95 Kč
Salát z celeru a mrkve s křenovou salsou, bageta (1,7,9) 95 Kč

Pátek

Valašská kyselica se smetanou (1,7,9)  
Kuřecí špíz v BBQ marinádě a šťouchané brambory s jarní cibulkou (1) 95 Kč
Špagety s boloňskou omáčkou a sýrem (1,7) 95 Kč
Caeasar salát s kuřecím masem, bageta (1,7) 95 Kč
Penzion Silma v Rychvaldě hodnocení